HÄR BOKAR DU DIN TID
 FÖR BEHANDLINGAR!

070-865 43 34 

Certifierade terapeuter inom medicinsk fotvård & djupvågsmassage

Roten till det friska & en ny standard inom välmående.

"Vår passion är att få människor att må bra."Våra behandlingar för Dig!

"Vår passion är att få människor att må bra."

Roten till det friska

MEDICINSK FOTVÅRD/FOTVÅRD

Skillnaden mellan medicinsk fotvårdsbehandling
och pedikyr/vanlig fotvård är att medicinsk fotvård förebygger, behandlar och lindrar sjukdomar och andra ohälsotillstånd i foten och underbenet. För att få utföra medicinsk fotvård krävs att man är diplomerad och certifierad fotterapeut.

Vi hjälper Dig med att få sköna, friska och mjuka fötter. Hälsprickor, förhårdnader, nageltrång, nagelkorrigering, nagelsvamp, liktorn, vårtor, tejpning, diabetesfötter.

Fotvård som friskvård eller bara kärlek och omsorg som vardagslyx för trötta fötter. Precis som med alla delar av kroppen så mår även fötterna bra av att man tar hand om dem regelbundet.

Eftersom fötterna är så viktiga delar på kroppen som bär upp hela vår kroppsvikt varje dag och innehåller nerver så gäller det att man tar väl hand om dem. Mår fötterna bra mår Du bra.

"The human foot is a masterpiece of
engineering
and a work of art."
• Leonardo Da Vinci •

En ny standard inom välmående

DJUPVÅGSMASSAGE

Ger kroppen nya helt nya förutsättningar.
10 gånger effektivare än vanlig massage.

Behandlingen är väldigt skonsam –men det är otroligt mycket som händer i kroppen vid en behandling - men vad är det som händer egentligen? Maskinen arbetar på flera plan i kroppen så det är inte helt lätt att svara på, men här är några olika områden där maskinen har en betydande effekt.

Alla känner dock inte till att det dagliga flödet av vätska i kroppen under normala omständigheter är ca 7,5 liter per dag. Det är alltså ett konstant flöde i kroppen – och det här flödet kan stimuleras av statisk vibration så att det ökar med 3-12 gånger beroende på vilka frekvenser som används. Ännu mer intressant blir det då flödet av vätska kan bygga om kroppen inifrån. Med andra ord, så stimuleras självläkning av ett ökat flöde av vätska i kroppen.


Norra Kansligatan 8 A
803 20 Gävle Stortorget
Tel: 070-865 43 34
info@gavlefothalsa.se
www.gavlefothalsa.se© 2022 www.gavlefothalsa.se • Powered by BA Reklamproduktion